Spring naar hoofd-inhoud

Profiel

S&S Systems is een internationaal opererende dienstverlener. We maken software en voorzien in systeemintegratie en procesoptimalisatie in bijna elk denkbaar werkveld.

We ontwerpen, ontwikkelen en installeren custom-made software. Zo optimaliseren en verbeteren we (ook uw) industriƫle en logistieke processen.

We zijn experts in verticale en horizontale systeemintegratie.

 

..... Wij verbinden de punten terwijl anderen nog zoeken naar een pen .....

Geschiedenis

S&S Systems is opgericht door Jeroen Kleef in 1996. Tijdens zijn studie Operationele Technologie in Groningen, ontwikkelde hij een uniek en krachtig programma om procesgebeurtenissen te loggen. Deze software is verder verfijnd om gegevensregistratie en -presentatie te vergemakkelijken. Zo wordt voorzien in een basisbehoefte voor procesoptimalisatie.

 

De eerste softwareversie draaide als een pilot in een vol-continue proces in de kartonindustrie. Het succes van deze pilot heeft geleid tot verdere verbeteringen en verfijningen. Vandaag de dag kunnen we een pakket van wereldformaat leveren dat volledig in staat is om uw bedrijfs-efficiency aanzienlijk te verbeteren.

 

Naast het reduceren van downtime, bieden we ook vele andere sofware-oplossingen. Bijv. Procesautomatisering, WebSCADA, history-building, datacollectie, OEE (Overall Equipment Efficiency) en het uitvoeren en adviseren op het gebied van procesverbetering.

 

Als u wensen of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We informeren u graag verder over de mogelijkheden.