Skip to main content

't Kunstje wederom geflikt..

Als alle software gebaseerde integratie pogingen falen, grijpen wij terug op de oude vertrouwde soldeerbout.


 

Ondanks alle mooie verkooppraatjes over standaard protocollen en gemakkelijk uitwisselen van data zijn er veel oudere zeer rendabele machines die eenvoudigweg niet met een paar protocolletjes te koppelen zijn.

Getriggerd door onze leus "Als het ons niet lukt... vergeet het dan maar" werden we uitgedaagd om een aantal molding machines van een belangrijke toeleverancier voor merken zoals: Mercedes, Volvo en Scania uit te lezen en de machine- en productiedata linea recta door te schieten naar de slimme enerGQ software.

Die software is niet alleen slim omdat wij deze mede ontwikkeld hebben (soms helpt dat...) ze gebruiken real-time AI software welke data gebruikt uit het onderliggende Sense Big Data systeem.

Trouwens, die jongens van enerGQ hebben echt mooie oplossingen samengesteld, niet alleen om energie te besparen maar ook downtime voor te zijn! 

Ach bijna vergeten,... dit was weer eens een ouderwetse klus waarbij de schakelkasten open mochten en de soldeerbout nodig was... toch maar weer geflikt!