Skip to main content

Succesvolle installatie data distributie kast

Vlekkeloze installatie van een bijzondere schakelkast op een wel heel bijzondere locatie


 

Onze nieuwste multipurpose data collectie kast bevat telemetrie, actief bewaakte UPS, managed switches, data opslag en server capaciteiten, Power over Ethernet, is CE compatible, heeft een 48Volt veldbus power supply en is wordt volledig op afstand aangestuurd.


In opdracht van StabiAlert heeft S&S Systems een flexibel in te zetten schakelkast gebouwd die afgelopen donderdag door ons geïnstalleerd is in de Leendert de Boerspolder van het Hoogheemraadschap van Rijnland.


Op deze unieke locatie zullen de komende maanden een aantal dijkdoorbraken in scene worden gezet. Dit onderzoek stelt de waterschappen in staat de beste instrumentatie te selecteren welke in een zo vroeg mogelijk stadium abnormale vervorming van dijken kan vaststellen om op deze manier dreigende dijkdoorbraken voor te zijn.

 

Ook kennisinstituten (o.a. Deltaris) gebruiken de meetdata om inzicht te krijgen in de mechanismen van dijkfalen. Met deze inzichten kunnen de dijken in de toekomst beter worden gebouwd zodat ons land beter beschermt wordt tegen de rijzende zeespiegel.

 

Voor meer informatie zie Schakelkasten.